Ännu en helt magisk dag med underbart vårigt väder i Piteå. Idag mår jag faktiskt mycket bättre vilket resulterade i tidig frukost och morgonpromenad. Jag gick runt Piteå i ca 1 timme, köpte trisslotter och fikade i solen. Det var så otroligt vackert och varmt idag, så att jag ville knappast komma hem.
 
Sedan åkte jag förbi Rusta och kikade lite på deras utemöbler. Det är snart dags att börja inviga min balkong. Frukost i solen är deffinitivt det mysigaste på sommaren! Jag skulle vilja ha vita utomhusmöbler, ett sådant caféset med ett runt bord och två stolar. Jag hittade dock inga möbler som jag gillade så det blir en resa till Luleå de kommande dagarna.
 
Idag måste jag äntligen börja med att skriva på mitt reportage, som ska vara inlämnad på tisdag. Jag tänkte också att börja läsa kurslitteratur och se på film. Helgen var otroligt mysig men alldeles för kort. Vilken tur att jag bara går måndag/tisdag i skolan och sen lång, lång helg. Mys! Nu ska jag diska lite och återkomma till mitt skrivande.