Jag blir alltid lika förvånad när jag inser att tiden går riktigt fort! Dagarna (sen jag bloggade sist) bara rann iväg. Dagarna ägnades åt plugg (hemtenta), intervjuer, videoredigering och massa firande!
 
Vår fina Frida fyllde 22 år i torsdags! Vi började firandet med en rejäl frukost hemma hos mig. Vi bjöd på pannkakor, nutella, sylt, vispgrädde, keso, varma frallor, pålägg, FINA PAKET och framför allt MASSA SKRATT! Härligt!
 
Fredagen ägnade vi åt att shoppa på stan och på kvällen bakade vi cupcakes och macarons till festen.
I lördags firade vi Frida med en förförfest/middag hemma hos Frida&Johan, och sen klass/förfest hemma hos mig. Vi pyntade lägenheten med ballonger och serpentiner, bjöd in mycket trevligt folk och arrangerade lekar. Det var riktigt roligt!
Söndagen spenderades hemma, i soffan. Tjejerna kom till mig på lite bakisfika och sen blev det pizza på Tre Kronor. Kvällen spenderade jag i soffan med Madagaskar 3 på tv. Jag vet inte om var trött eller om filmen är så rolig, men jag satte och skrattade hela tiden. 
 
Idag hade jag en otroligt mysig dag! Jag vaknade vid halvsju, tvättade allt och storstädade lägenheten. Vid tio-tiden åkte vi till gymmet och sen blev det en runda på stan. Jag köpte ett klädträd till hallen inne på Åhléns. RIKTIGT FINT! Nu återstår det att packa resväskan och tagga hemresan imorgon! Det gick ju så fort! 
 
Hela helgen bjöd Piteå på riktigt fint och vårigt väder! Plusgrader och skinnande sol! Mysmys! Nu har jag i alla fall hängt min vinterjacka i garderoben och vinterskor ligger i lådan. Äntligen!